titelbalk home

Vaak hebben de gasten verzoekjes die ze willen aanvragen bij de pianist, ... ook dat is een bekend fenomeen van de pianobar. Er worden daarom verzoekkaartjes uitgedeeld in de zaal of bar waarop de gasten 'hun' favoriete lied mogen aanvragen! Er is ook een invulvak voor de 'reden van de aanvraag'. Dit staat garant voor een leuke interactie met de gasten.

Verzoekkaartjes

Het repertoire is zeer groot. Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, Latin, Rock, Country, Blues, Seventies, of alleen maar relaxte achtergrond muziek?  All-round muziek, of wilt u ècht feesten en gaan we meezingen met de beste sing-a-longs? Natuurlijk kan Andy niet àlle verzoekjes spelen, maar dan zal hij wel een alternatief beschikbaar hebben of in ieder geval een indicatie waar de gasten van houden. Hij zal zijn uiterste best doen om alle gasten zoveel mogelijk te laten genieten.


Andy's Tweets

dellenoy
dellenoy #jinek Dit kan echt niet. Ik heb totaal niets met baudet. Maar dit! Jullie moeten wel onpartijdig blijven. Ik had dit niet verwacht van jinek.
11 Mar - 22:27
dellenoy
dellenoy Bijna klaar met opbouwen. Een last-minute boeking op de ijsbaan in Roosendaal. Gewoon gratis toegang. Wie ga ik zo onverwachts zien? Vanaf 15u tot 19u.
05 Jan - 13:40
dellenoy
dellenoy Merry Xmas - Feliz Navidad - Bon Pasku - Fijn Kerstdagen — Kerstmis vieren
25 Dec - 11:04
but frontpage 200px te boeken als omb
but frontpage 200px te boeken als zanger
but frontpage 200px te boeken als fp
but frontpage 200px te boeken als wp

Geschikt voor

Waarom Andy ?

25+ jaar podiumervaring
Zeer breed repertoire
Een aktief podiumbeest
Of gepast bescheiden
Kwaliteit
100% Professioneel
Betaalbaar