titelbalk home

cont pianoshow cafeMet de gemakkelijk verplaatsbare piano van Andy tovert u in no-time uw cafe om tot een heuse live pianobar. Met natuurlijk alle gezelligheid die daarbij hoort. Een heerlijk meezing feest in uw eigen cafe, en uw gasten mogen natuurlijk hun eigen verzoekjes aanvragen bij de pianist/entertainer.

bruiloftMet de FeestPiano/WeddingPiano op uw bruiloft krijgt u een unieke bruiloft zoals niemand anders dat heeft gehad. Met live-muziek, pianobar entertainment, lekker feesten en meezingen en natuurlijk alle aandacht die je als bruidspaar verdiend. De gasten worden al verrast bij binnenkomen omdat ze een piano zien staan! Dat is weer eens wat anders dan een DJ. En in de pauzes wordt lekkere muziek gedraaid om de gasten op de vloer te houden. Partytime!

Lees snel verder om te lezen hoe uw feestavond zou kunnen verlopen.

restaurant-entertainmentDe FeestPiano van Andy Dellenoy is uitermate geschikt om uw restaurant, buffet of lounge gelegenheid te voorzien van live-muziek. Verwacht geen klassieke pianist, maar wel heerlijke easy-listening muziek op aangename volumes. Door zijn uitgebreide repertoire ook bijzonder geschikt voor diner-dansants! In dit geval is de term "FeestPiano" niet echt correct. Daarom zal er een volledig witte piano opgesteld worden zonder de tekst "FeestPiano" op de zijkant. En mocht er toch nog ruimte zijn voor meer 'actie' dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

muziek-b2bEen gezellig uniek bedrijfsfeest of spetterend personeelsavondje die ook nog eens goed betaalbaar is. Met de FeestPiano pianoshow heeft u muzikaal gezien al een goede troef in handen. En nergens anders in heel de wereld... uw bedrijfsnaam/logo kan getoond worden op de zijkant van de piano. Over branding gesproken ;-)

bruiloftDe FeestPiano is bijzonder geschikt voor privéfeesten zoals een verjaardag of een jubileum. U krijgt de beste live-muziek voor een bijzonder vriendelijke prijs die past bij de gezellige familiefeesten. Soms zelfs in een tuin, of in een grote schuur/garage :-) Gezelligheid ten top met professioneel entertainment.

Lees snel verder om te lezen hoe uw feestavond zou kunnen verlopen.

muziek-b2bEen productpresentatie of een borreluurtje met uw potentiële klanten. Andy's pianoshow heeft passende muziek en aangename volumeniveaus voor elk event. Of het nu om een stijlvolle muzikale opluistering gaat of om een knallende productpresentatie. Met Andy heeft u muzikaal gezien al een goede troef in handen. En uniek in heel de wereld... uw bedrijfsnaam of nieuw product kan getoond worden op de zijkant van de piano. Zo wordt uw 'branding' alleen maar beter.

cont pianoshow kerstMet de KerstPiano haalt u heerlijke kerst-entertainment in huis. De mini-pianovleugel wordt voorzien van een zijkant die "Kerstmis" uitstraalt, zodat er gelijk een perfect kerstsfeer wordt gecreëerd.

De zanger/pianist zal uw gasten vermaken met uiteraard kerstmuziek, en andere heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan kan de sneeuw van de daken worden gespeeld met opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Maar natuurlijk altijd in het kerstthema.

 De KerstPiano is perfect inzetbaar bij eindejaar borrels, kerstdiner, kerstevenementen op pleinen, Kerstfeest op uw bedrijf of horeca gelegenheid. Er kan een spetterend 'knalfeest' gemaakt worden, maar ook een behouden receptie.

Lees snel verder...