titelbalk home

In een restaurant moeten uw klanten zich heerlijk kunnen relaxen. Genieten van de gerechten, de sfeer en de juiste ambiance. Ter aanvulling van de 'beleving' kunt u uw gasten trakteren op muziek van Andy's pianoshow.

Tijdens deze optredens past Andy zijn repertoire aan. Hij brengt heerlijke luistermuziek vanuit diverse stijlen muziek. Muziek die uw gasten echt kunnen waarderen tijdens hun avondje uit. Ik wil u wel graag duidelijk maken dat Andy gèèn klassieke pianist is. Verwacht geen Bach en Mozart ;-)

Ondanks dat Andy een echt podiumbeest is, past hij zich hier zeer goed aan. Hij zal niet de aandacht vragen door zijn optreden. Hij blijft met zijn muziek en optreden op "de achtergrond". En als er op de voorgrond getreden moet worden doet hij dat op een gepaste stijlvolle wijze.

Het geluid wordt op een gepast volume gezet. Op de "achtergrond" blijven.
Wel een opmerking. Soms wordt er verlangd dat het volume zó zacht gezet moet worden dat de mensen die voor Andy zitten, hem zelfs bijna niet horen spelen. Als hij dan gaat zingen, dan is het geluid uit zijn mond, vele malen harder dan uit de speakers. Waardoor de galm, de echo en ook de muziek niet te horen zijn. Als er zo zacht gespeeld moet worden, dan is het dus bijna onmogelijk om er bij te zingen. Om de 'hoge noten' te halen is er nu eenmaal kracht nodig uit de longen.

Het geeft wel aan dat er "zeer zacht" gespeeld kan worden. Andy's Pianoshow past zich gewoon aan naar ùw wensen.