titelbalk home

zanger-cafeMet de gemakkelijk verplaatsbare piano van Andy tovert u in no-time uw cafe om tot een heuse live pianobar. Met natuurlijk alle gezelligheid die daarbij hoort. Een heerlijk meezing feest in uw eigen cafe, en uw gasten mogen natuurlijk hun eigen verzoekjes aanvragen bij de pianist/entertainer.

Als caféhouder wenst u 2 dingen: Een gezellig café met de beste muziek, en een lopende tap!
De muziek kan Andy voor u regelen.

De format van een pianobar is; dat werkelijk alle soorten muziek voorbij kunnen komen. Van blues tot rock, van Hazes tot Avicci. Het repertoire zal behoorlijk afwisselen, maar 1 ding blijft altijd: ... meezingen en entertainment! De meeste muziek zal bestaan uit de bekendste meezingers met hits van toen en nu. De ervaring leert dat in een café ook nederpop en top40 zeer gewild zijn. Maar ook de gezellige Nederlandstalige volksmuziek mag zeker niet ontbreken.

Door de interactie met uw klanten zullen ze interesse blijven houden in de avond. Andy kijkt (en luistert) altijd naar uw publiek en past direct daar de muziek op aan. Wanneer het publiek een lied zingt, kan Andy daar zelfs gelijk op inspringen en meespelen. Af en toe maakt Andy gebruik van diverse attributen zoals pruiken, hoeden, en dergelijke... Lekker verrassend! Hierdoor zal de belevingservaring van het publiek erg leuk zijn waardoor ze graag "nog effe blijven". En dát is dan weer belangrijk voor uw tap!

Pianobar verzoekkaartjes

VerzoekkaartjesDe Feestpiano zal overal opvallende verzoekkaartjes wegleggen, waarop de cafe bezoekers hun verzoekje kunnen opschrijven. Er is zelfs een invulvak "Waarom vraag je dit lied aan?"  Dit zorgt voor een leuke interactie met het publiek. Ze horen immers hun naam door de microfoon, en soms zelfs de reden van de aanvraag.

Lekkere vrijetijdskleding. Behoorlijk volumeniveau. Het kan zijn dat uw vloer nadien een behoorlijke poetsbuurt nodig heeft :-)

De nadruk in een café ligt voor Andy vooral op entertainen en feesten. Ter volledigheid; Andy is geen nederpop band, maar een all-round artiest! Alle muzieksoorten kunnen voorbij komen. Er is een zeer uitgebreid feestrepertoire en vele Nederlandstalige hits zijn beschikbaar.

Veel van Andy's klanten zijn caféhouders. Waarom? Gewoon altijd bere-gezellig EN goede kwaliteit/prijs verhouding!