titelbalk home

De KerstPiano
Exclusief kerst entertainment op uw locatie

De witte mini-pianovleugel is standaard al perfect voor een Kerst evenement. De witte piano wordt prachtig verlicht door onze gekleurde LED verlichting. Maar voor het echte kerstgevoel zal de piano worden voorzien van een speciale "Kerst" zijkant. Bij het zien van de piano krijgen uw gasten al direct het gevoel van het 'kerstthema'.

KerstPianoEr is veel zorg besteed aan een zeer representatieve mini-pianovleugel, waardoor deze niet alleen in een feesttent, maar ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kan worden. De KerstPiano biedt kerst-entertainment voor evenementen groot en klein.

Easy-listening Kerstsfeer of feesten... het kan allemaal

De zanger/pianist zal uw gasten vermaken met uiteraard kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan kan de sneeuw van de daken worden gespeeld met opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Maar natuurlijk altijd in het Kerstthema.

Vaak zal de KerstPiano geboekt worden ter opvulling van een kerstdiner in een restaurant, of tijdens de eindejaarsreceptie van een bedrijf. Het spreekt voor zich dat de muziekkeuze en volume zodanig zal zijn dat het een aangename en exclusieve aanvulling zal zijn op uw kerst event.

Wenst u echter een supergezellig evenement waarbij uw gasten kunnen dansen, zingen en plezier maken? Dan is er voldoende geluid aanwezig om er een spetterend feest van te maken.

Sterrendoek decordoek

Om het geheel af te maken wordt er een decordoek geplaatst. Een zwart theaterdoek van 4 of 6 meter breed met finkelende lichtjes.
Let op: Dit is alleen mogelijk wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is. De hoogte is 3 meter, de breedte 4,5 of 6,5 meter.
Het sterrendoek is optioneel tegen meerprijs bij te boeken.

Decordoek kerst

Verlichting op het podium

Sfeer wordt ook zeer zeker bepaald door de verlichting. Daarom plaatsen wij op het podium diverse LED verlichtingen die wij in alle kleuren kunnen laten branden. Aan de zijkanten van het podium komen 2x4 LED Parspots die de KerstPiano van bovenaf verlichten, en op de grond voor de piano worden 2 LED floorbalken geplaatst. Zo wordt het podium prachtig en sfeervol verlicht.

En natuurlijk heeft de piano zelf ook al LED verlichting die in alle kleuren kan branden.

Opmerking: De verlichting die geplaatst wordt is enkel voor het podium! Voor de rest van de locatie hebben wij geen verlichting.

De Kerstpiano is geschikt voor...

KerstPiano3 400

De KerstPiano is perfect inzetbaar bij eindejaar borrels, winterfeest, bedrijfsrecepties, kerstdiner, kerstevenementen op pleinen, Kerstfeest op uw bedrijf of in uw horeca gelegenheid, en natuurlijk in restaurants tijdens de Kerstdagen. Er kan een spetterend 'knalfeest' gemaakt worden, maar ook een behouden receptie.

Eigenlijk overal waar u uw evenement wenst te voorzien van passende live-muziek in een heerlijke kerstsfeer.

Verzoekkaartjes?

Indien het past in uw situatie zullen er verzoekkaartjes worden uitgedeeld welke de gasten kunnen invullen en inleveren bij de pianist. Dit staat garant voor een leuke interactie met het publiek. Het publiek krijgt ook echt het gevoel dat ze betrokken worden bij het feest.

Interessante prijs

KerstPiano1 400Een avondvullend programma met live-muziek, de perfecte muzikale aanvulling voor uw kerst evenement. Entertainment, professionele zang en live muziek. En qua uiterlijk perfect passend in de warme kerstsferen. En dat allemaal voor een hele mooie prijs! Vergelijkbaar met een goede DJ show. Merry Christmas :-)

KerstPiano pauze? - Dan is er nog steeds muziek!

En de korte pauzes wordt er door Andy passende muziek gedraaid om het event goed op gang te houden.

En verder...

Optioneel kan Andy zorg dragen voor aanvullende acts. Een extra trompetist/saxofonist, ludieke animatie acts bij ontvangst van de gasten, extra zanger/zangerer in pauzes, thema-acts, ... te veel om op te noemen!

 

KerstPiano4 400  KerstPiano2 400

KerstPiano5 400

Xmas Ribbon Web