titelbalk home

one man bandEén piano op het podium, ja... leuk... hele avond alleen maar pianomuziek? Nee dus!!

De piano mini-grand heeft naast het pianoklavier ook een ingebouwd keyboard. De allernieuwste state-of-the-art Yamaha PSR-S975. Deze combinatie zorgt voor een compleet orkest op het podium, dus inclusief drums, gitaren, bas, en alle denkbare instrumenten. U hoort dus echt niet alleen een piano! Dat zou een beetje saai worden ;-)

Maar hoe werkt dat dan? Hoe kan het dat Andy met zijn FeestPiano een hele band kan vervangen terwijl hij maar alleen is?

RIDER Andy Dellenoy's FeestPiano

Wij werken met een 'rider'. Dat is een document waar de 'eisen' in staan zodat wij er zeker van zijn dat een optreden volgens plan kan verlopen, zonder dat er nare verrassingen zijn voor de opdrachtgever of voor onze medewerkers. De rider bevat informatie over de technische aspecten van de Andy Dellenoy FeestPiano show. Zo vindt u informatie over de stroomvoorziening, de benodigde (podium-)ruimte, de bereikbaarheid van het podium, en het gebruikte apparatuur. Bij het boeken van de show, bent u verplicht om de voorwaarden zoals vermeld in deze rider te accepteren.

Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een definitieve opdracht, gaat u ook akkoord met deze voorwaarden. Let u daarbij vooral op artikel 6 en 7, het annuleren of wijzigen van een boeking.