titelbalk home

Een privéfeest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten. Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn. De gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus willen ze elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. Andy's FeestPiano pianoshow blijft nog even lekker op de achtergrond.

Maar..., het moet een feest worden toch? Dus lekker de dans openen met het jarige of jubilarus. En dan... zien waar het eindigt! Dansmuziek, feestmuziek, top 40, Nederlands, soul, rock en roll, meezingen. Alles is mogelijk!

De FeestPiano deelt speciale verzoekkaartjes uit waarop uw gasten hun eigen verzoekjes kunnen opschrijven. Gezellig, gemoedelijk, en vooral een superfeest.

cont2-bruiloft2Uw wensen worden vooraf al besproken met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In de praktijk zal Andy rekening houden met uw wensen, maar ook zal hij heel goed in de gaten houden wat het publiek graag wil horen. Daardoor ontstaat er een grandioos feest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

FeestPiano Pauze? - Dan is er nog steeds muziek!

En de korte pauzes wordt er door Andy muziek gedraaid om het feest goed op gang te houden. Een pauze van de pianoshow betekend niet dat de vloer leegloopt.

En verder...

Heel vaak zijn er sketches van de gasten. Geen probleem! Er is een microfoon beschikbaar. Het komt vaak voor dat Andy begeleidend meespeelt. Laat uw ceremoniemeester gerust contact met ons opnemen, want jullie als bruidspaar hoeven nog niet alles te weten toch?

(Opmerking: Andy heeft standaard GEEN cd-speler bij. Neem voor informatie of vragen betreffende uw sketches gewoon even contact op!)

Optioneel kan Andy zorg dragen voor aanvullende acts. Een extra trompetist/saxofonist, ludieke animatie acts bij ontvangst van de gasten, extra zanger/zangerer in pauzes, thema-acts, ... te veel om op te noemen!