titelbalk home

bruiloft-muziekEen bruiloftsfeest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten.
Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn. De gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus willen ze elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. De FeestPiano blijft nog even lekker op de achtergrond met passende muziek.

Maar..., het moet een feest worden toch? Dus lekker de dans openen met de feestvarkens. En dan... zien waar het eindigt! Dansmuziek, feestmuziek, top 40, soul, rock en roll, meezingen. Alles is mogelijk!

In de zaal worden verzoekkaartjes uitgedeeld welke de gasten kunnen invullen en inleveren bij de pianist. Dit staat garant voor een leuke interactie met het publiek. Het publiek krijgt ook echt het gevoel dat ze betrokken worden bij het feest.

Andy (voorheen ook weddingplanner) speelt erg graag op bruiloften en denkt dan ook echt mee met het bruidspaar. En dat allemaal voor een hele mooie prijs! Vergelijk de prijs maar eens met een goede DJ show. Dan zult u zien dat u voor hetzelfde geld een avond vol live-muziek heeft, met veel entertainment, professionele zang en de beste muziek.

Uniek - De WeddingPiano of een gepersonaliseerde piano!

Dit is werkelijk uniek in heel de wereld - Dit heeft echt niemand gehad bij een bruiloftsfeest!
De FeestPiano kan worden gepersonaliseerd/aangepast voor uw bruiloft. Voor een meerprijs van €125,00 ontwerpen wij een zijkant met bijvoorbeeld uw namen, de trouwdatum, uw foto's, ... en dat allemaal in de sfeer van stijlvolle weddings! Hoe gaaf is dat! Een piano op het podium met uw namen en foto's erop :-)

De Wedding Piano - Unieke FeestPiano aangepast voor uw bruiloft.
Sowieso wordt bij bruiloften de zijkant van de piano standaard voorzien van een witte zijkant met sierlijke 'wedding' letters en afbeeldingen die passen bij een stijlvol bruiloftsfeest.
Wenst u liever de andere mogelijke zijkanten? Dat kan natuurlijk ook. Het is UW feest.

cont2-bruiloft2Heeft u eigen wensen als bruidspaar?

Uw wensen worden vooraf al besproken met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het verloop van de avond kan uitgebreid worden besproken; de voorkeur van liedjes; sketches; een tijdschema; volumes; ... wij denken heel graag met u mee om de avond tot een groot succes te maken die nooit meer vergeten wordt.

Andy is vroeger weddingplanner geweest, en heeft bij diverse event-bureaus gewerkt. Hij weet dus als geen ander hoe een feestavond het beste ingevuld kan worden. In de praktijk zal Andy rekening houden met uw wensen, maar hij zal ook heel goed in de gaten houden wat het publiek graag wil horen. Daardoor ontstaat er een grandioos feest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Zowel het bruidspaar als het publiek.

FeestPiano Pauze? - Dan is er nog steeds muziek!

En de korte pauzes wordt er door Andy muziek gedraaid om het feest goed op gang te houden. Een pauze van de pianoshow betekend niet dat de vloer leegloopt.

En verder...

Heel vaak zijn er sketches van de gasten. Geen probleem! Er is een microfoon beschikbaar. Het komt vaak voor dat Andy begeleidend meespeelt. Laat uw ceremoniemeester gerust contact met ons opnemen, want jullie als bruidspaar hoeven nog niet alles te weten toch?

(Opmerking: Andy heeft standaard GEEN cd-speler bij. Neem voor informatie of vragen betreffende uw sketches gewoon even contact op!)

Optioneel kan Andy zorg dragen voor aanvullende acts. Een extra trompetist/saxofonist, ludieke animatie acts bij ontvangst van de gasten, extra zanger/zangerer in pauzes, thema-acts, ... te veel om op te noemen!

Natuurlijk een afsluiting die over 50 jaar nog herinnerd moet worden!

Nog een leuke tip: Andy Dellenoy is ook inzetbaar als weddingsinger tijdens de ceremoniële diensten in het gemeentehuis of in de kerk! In stijl, en erg verrassend voor uw gasten. (Of, zoals ook al is gebeurd, zeer verrassend voor het bruidspaar als ze er niets van af weten.)