titelbalk home

cont pianoshow cafeMet de gemakkelijk verplaatsbare piano van Andy tovert u in no-time uw cafe om tot een heuse live pianobar. Met natuurlijk alle gezelligheid die daarbij hoort. Een heerlijk meezing feest in uw eigen cafe, en uw gasten mogen natuurlijk hun eigen verzoekjes aanvragen bij de pianist/entertainer.

bruiloftMet de FeestPiano/WeddingPiano op uw bruiloft krijgt u een unieke bruiloft zoals niemand anders dat heeft gehad. Met live-muziek, pianobar entertainment, lekker feesten en meezingen en natuurlijk alle aandacht die je als bruidspaar verdiend. De gasten worden al verrast bij binnenkomen omdat ze een piano zien staan! Dat is weer eens wat anders dan een DJ. En in de pauzes wordt lekkere muziek gedraaid om de gasten op de vloer te houden. Partytime!

Lees snel verder om te lezen hoe uw feestavond zou kunnen verlopen.

restaurant-entertainmentDe FeestPiano van Andy Dellenoy is uitermate geschikt om uw restaurant, buffet of lounge gelegenheid te voorzien van live-muziek. Verwacht geen klassieke pianist, maar wel heerlijke easy-listening muziek op aangename volumes. Door zijn uitgebreide repertoire ook bijzonder geschikt voor diner-dansants! In dit geval is de term "FeestPiano" niet echt correct. Daarom zal er een volledig witte piano opgesteld worden zonder de tekst "FeestPiano" op de zijkant. En mocht er toch nog ruimte zijn voor meer 'actie' dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

muziek-b2bEen gezellig uniek bedrijfsfeest of spetterend personeelsavondje die ook nog eens goed betaalbaar is. Met de FeestPiano pianoshow heeft u muzikaal gezien al een goede troef in handen. En nergens anders in heel de wereld... uw bedrijfsnaam/logo kan getoond worden op de zijkant van de piano. Over branding gesproken ;-)

bruiloftDe FeestPiano is bijzonder geschikt voor privéfeesten zoals een verjaardag of een jubileum. U krijgt de beste live-muziek voor een bijzonder vriendelijke prijs die past bij de gezellige familiefeesten. Soms zelfs in een tuin, of in een grote schuur/garage :-) Gezelligheid ten top met professioneel entertainment.

Lees snel verder om te lezen hoe uw feestavond zou kunnen verlopen.

muziek-b2bEen productpresentatie of een borreluurtje met uw potentiële klanten. Andy's pianoshow heeft passende muziek en aangename volumeniveaus voor elk event. Of het nu om een stijlvolle muzikale opluistering gaat of om een knallende productpresentatie. Met Andy heeft u muzikaal gezien al een goede troef in handen. En uniek in heel de wereld... uw bedrijfsnaam of nieuw product kan getoond worden op de zijkant van de piano. Zo wordt uw 'branding' alleen maar beter.

cont pianoshow kerstMet de KerstPiano haalt u heerlijke kerst-entertainment in huis. De mini-pianovleugel wordt voorzien van een zijkant die "Kerstmis" uitstraalt, zodat er gelijk een perfect kerstsfeer wordt gecreëerd.

De zanger/pianist zal uw gasten vermaken met uiteraard kerstmuziek, en andere heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan kan de sneeuw van de daken worden gespeeld met opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Maar natuurlijk altijd in het kerstthema.

 De KerstPiano is perfect inzetbaar bij eindejaar borrels, kerstdiner, kerstevenementen op pleinen, Kerstfeest op uw bedrijf of horeca gelegenheid. Er kan een spetterend 'knalfeest' gemaakt worden, maar ook een behouden receptie.

Lees snel verder...

omb yAndy behoort tot één van de beste one-man-bands in Nederland. Als one-man-band weet Andy met live zang & muziek en top entertainment de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en zingend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

Zanger AndyAls professionele zanger/entertainer is Andy vaak te zien op vele soorten evenementen. Als Andy komt wordt het feest! Op de bar springen en gàààààn!! Met Andy verrast u uw publiek. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek.

Door het uitgebreide en diverse repertoire is hij voor zeer veel evenementen inzetbaar. U komt Andy dan niet alleen tegen in (feest-)cafe's maar ook bij huwelijksinzegeningen in de kerk of gemeentehuis. Door zijn zangstem, zijn enthousiaste verschijning en de onuitputtelijke energie op het podium weet hij het publiek tot zich te binden.

Wild Pianos 250pxAndy Dellenoy is ook onderdeel van de spectaculaire pianoshow "De Wild Pianos" zoals velen dat kennen uit Scheveningen. Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianos". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment. Het publiek mag zelf hun verzoekjes indienen.

Bijzonder geschikt voor feesttenten, pleinfeesten en de wat grotere evenementen.

Duo-fotokaartAndy Dellenoy is ook onderdeel van het veelgevraagde duo "De Dellenoy Brothers". De combinatie van Andy met zijn broer Berry is werkelijk entertainment en kwaliteit in het kwadraat!

Andy en Berry Dellenoy zijn echte zangers/entertainers in hart en nieren. De broers kennen elkaar door en door, hun muziek delen ze al vanaf hun jonge jaren, en zij weten elkaar perfect aan te vullen en elkaar te versterken in de muzikale kwaliteiten die ze beide bezitten. Dit is een duo waar over nagepraat zal worden!

Perfect inzetbaar in cafe's, kermis, bruiloften ... kortom ... dáár waar het feest moet zijn!

Andy weddingsingerU staat voor het altaar, hèt moment van uw leven!!

Op het moment dat u beide het ja-woord heeft gegeven, en u de eerste kus als getrouwd paar aan elkaar geeft, ... komt Andy al zingend binnenlopen met een prachtig nummer, zoals alleen Andy dat zingen kan. Deze momenten behoren echt tot de categorie "tranentrekker". Als dàt geen mooie herinnering wordt!!

Piano Party web350De FEESTPIANO van Andy Dellenoy komt naar uw feest of evenement. Een exclusieve one-man pianoshow met muziek en entertainment van de bovenste plank. En de piano is visueel aanpasbaar zodat deze inzetbaar is op vele thema's, evenementen en business-events.

De show is zeer geschikt voor de muzikale opluistering van recepties, diner dansants of bedrijfsevenementen. Maar de FEESTPIANO komt pas ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt!

Sing - Dance - Party

Met de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de beste sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar gefeest, gedanst en meegezongen wordt!

De FEESTPIANO is de pianoman op uw locatie. En heeft u verzoekjes? Gewoon vragen!

UNIEK - Dit heeft geen enkele pianoshow!

[... tromgeroffel...] Dit is UNIEK!!! Dit heeft geen enkele pianoshow in Nederland (en nergens ter wereld zover ik weet) !!!

De ZIJKANT van de piano KAN heel eenvoudig VERANDERD WORDEN !!

De piano is standaard mooi wit, voorzien van gekleurde lichten, maar, ... de zijkant van de piano kan heel eenvoudig veranderd worden!!

Zo kan er voor elk thema of event, een passende zijkant geplaatst worden zoals bijvoorbeeld:

  • Een exclusieve bruiloft/wedding
  • Een Hollands/Oranje feest
  • Beach Summer Party
  • Een Cafe/Pianobar piano
  • UW event??
    Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld voor bedrijfsevenementen of speciale evenementen een eigen afbeelding/logo op de zijkant van de piano te laten plaatsen! Hoe gaaf is dat?

In de foto's ziet u de standaard 'wit' FeestPiano. En binnen 3 minuten kan de piano-zijkant veranderd worden naar bijvoorbeeld een Summer Party thema.  Meerdere zijkanten volgen nog ;-)

Wit - De standaard configuratie

Piano white 350web

Een prachtig witte mini-grand piano. Voorzien van gekleurde LED strips die het nèt weer dat stukje extra geven. Bijzonder geschikt voor de events in stijl. Er worden op de grond ook nog lichtbalken geplaatst die de witte piano in elke kleur kan uitlichten.

 

 

 

Summer Beach Party

Piano Summer Party web350

De Summer Party zijkant. Lekker vrolijk in een Summer Beach Party stijl. Het straalt gelijk een vakantiegevoel uit met een hoop gezelligheid. Het zal u dan ook niet verrassen dat dit vaak een gezellig feest zal worden. Lekker meezingen en meedansen in een gemoedelijke sfeer.

 

 

 

Uw logo of afbeelding op de zijkant?

Dat maakt deze pianoshow zo uniek. Heeft u een specifiek evenement? Heeft u een productpresentatie? Wenst u uw logo op de piano?

Wij kunnen de afbeelding op de zijkant van de piano eenvoudig vervangen in elk gewenste afbeelding. Boekt u de feestpiano in uw horeca zaak? Dan kan uw logo en bedrijfsnaam op de zijkant staan. Heeft u een product presentatie? Dan kan de merknaam of productnaam getoond worden. Heeft u een speciaal evenement, dan kan de naam en logo van het evenement geplaatst worden. Een bruiloft? Hoe leuk is het om de namen van het bruidspaar op de piano te tonen?

Zo is deze pianoshow werkelijk uniek te noemen en inzetbaar op een ontelbaar aantal evenementen.

Wij maken de zijkant naar uw wensen. Er zit wel een meerprijs voor de productiekosten (€100,00 excl BTW) aan vast, maar dan heeft u een ècht unieke pianoshow!

 

Optreden tijdens de Volksronde Roosendaal

FeestPiano 300716 2 350FeestPiano 300716 350