titelbalk home

omb yAndy behoort tot één van de beste one-man-bands in Nederland. Als one-man-band weet Andy met live zang & muziek en top entertainment de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en zingend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

Zanger AndyAls professionele zanger/entertainer is Andy vaak te zien op vele soorten evenementen. Als Andy komt wordt het feest! Op de bar springen en gàààààn!! Met Andy verrast u uw publiek. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek.

Door het uitgebreide en diverse repertoire is hij voor zeer veel evenementen inzetbaar. U komt Andy dan niet alleen tegen in (feest-)cafe's maar ook bij huwelijksinzegeningen in de kerk of gemeentehuis. Door zijn zangstem, zijn enthousiaste verschijning en de onuitputtelijke energie op het podium weet hij het publiek tot zich te binden.

Wild Pianos 250pxAndy Dellenoy is ook onderdeel van de spectaculaire pianoshow "De Wild Pianos" zoals velen dat kennen uit Scheveningen. Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianos". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment. Het publiek mag zelf hun verzoekjes indienen.

Bijzonder geschikt voor feesttenten, pleinfeesten en de wat grotere evenementen.

Duo-fotokaartAndy Dellenoy is ook onderdeel van het veelgevraagde duo "De Dellenoy Brothers". De combinatie van Andy met zijn broer Berry is werkelijk entertainment en kwaliteit in het kwadraat!

Andy en Berry Dellenoy zijn echte zangers/entertainers in hart en nieren. De broers kennen elkaar door en door, hun muziek delen ze al vanaf hun jonge jaren, en zij weten elkaar perfect aan te vullen en elkaar te versterken in de muzikale kwaliteiten die ze beide bezitten. Dit is een duo waar over nagepraat zal worden!

Perfect inzetbaar in cafe's, kermis, bruiloften ... kortom ... dáár waar het feest moet zijn!

Andy weddingsingerU staat voor het altaar, hèt moment van uw leven!!

Op het moment dat u beide het ja-woord heeft gegeven, en u de eerste kus als getrouwd paar aan elkaar geeft, ... komt Andy al zingend binnenlopen met een prachtig nummer, zoals alleen Andy dat zingen kan. Deze momenten behoren echt tot de categorie "tranentrekker". Als dàt geen mooie herinnering wordt!!