titelbalk home

logo singdanceparty 150pxDe FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank.

Zie ook mijn nieuwe uitgebreide website: <Andy Dellenoy>

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

De piano is UNIEK omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is aan uw event / bedrijfsnaam / thema! Daardoor is deze pianoshow geschikt voor vele evenementen.

Een spetterend feest, of juist stijlvol easy-listening?

De FEESTPIANO komt pas ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt! Maar de pianist kan met het grootste gemak ook uw receptie of restaurant muzikaal opluisteren met heerlijk in het gehoor liggende easy-listening muziek. Van feestcafe tot black-tie party, Andy voelt zich overal thuis.

Andy is een echt showbeest, die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Op locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt, weet Andy het publiek op op zijn eigen professionele wijze te 'bespelen' met een passende houding en uiteraard passende muziek.

Deze pianoshow is door de bijzondere veelzijdigheid uitstekend inzetbaar voor de muzikale opluistering van recepties, diner dansants of bedrijfsevenementen. Wenst u een ècht knalfeest, dan heeft u met de FeestPiano een Sing-Dance-Party pianoshow zoals u dat kent van de gezellige live-pianobar. Perfect voor uw bruiloft, verjaardag of café/bar.

 

Andy Dellenoy is ook onderdeel van de veelgevraagde dueling pianoshow "PianoStars"en van de pianoshow "De Wild Pianos" . Dat is entertainment en kwaliteit in het kwadraat!


Andy's Tweets

dellenoy
dellenoy #jinek Dit kan echt niet. Ik heb totaal niets met baudet. Maar dit! Jullie moeten wel onpartijdig blijven. Ik had dit niet verwacht van jinek.
11 Mar - 22:27
dellenoy
dellenoy Bijna klaar met opbouwen. Een last-minute boeking op de ijsbaan in Roosendaal. Gewoon gratis toegang. Wie ga ik zo onverwachts zien? Vanaf 15u tot 19u.
05 Jan - 13:40
dellenoy
dellenoy Merry Xmas - Feliz Navidad - Bon Pasku - Fijn Kerstdagen — Kerstmis vieren
25 Dec - 11:04
but frontpage 200px te boeken als omb
but frontpage 200px te boeken als zanger
but frontpage 200px te boeken als fp
but frontpage 200px te boeken als wp

Geschikt voor

Waarom Andy ?

25+ jaar podiumervaring
Zeer breed repertoire
Een aktief podiumbeest
Of gepast bescheiden
Kwaliteit
100% Professioneel
Betaalbaar