titelbalk home

Vaak hebben de gasten verzoekjes die ze willen aanvragen bij de pianist, ... ook dat is een bekend fenomeen van de pianobar. Er worden daarom verzoekkaartjes uitgedeeld in de zaal of bar waarop de gasten 'hun' favoriete lied mogen aanvragen! Er is ook een invulvak voor de 'reden van de aanvraag'. Dit staat garant voor een leuke interactie met de gasten.

Verzoekkaartjes

Het repertoire is zeer groot. Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, Latin, Rock, Country, Blues, Seventies, of alleen maar relaxte achtergrond muziek?  All-round muziek, of wilt u ècht feesten en gaan we meezingen met de beste sing-a-longs? Natuurlijk kan Andy niet àlle verzoekjes spelen, maar dan zal hij wel een alternatief beschikbaar hebben of in ieder geval een indicatie waar de gasten van houden. Hij zal zijn uiterste best doen om alle gasten zoveel mogelijk te laten genieten.


Andy's Tweets

dellenoy
dellenoy Sfeertje hoor
11 Jan - 22:35
dellenoy
dellenoy Hou vanavond nog een beetje feestruimte over voor morgen hè :) Morgen het traditionele Niewjaarsbal van Chagall met natuurlijk de Dellenoy Brothers ... Feestend 2019 in ... Happy New Year Happy New Year.. lalala... Fijn jaarwisseling allemaal !! Tot... www.facebook.com/dellenoy/posts/2422554471092042
31 Dec - 18:38
dellenoy
dellenoy De laatste van dit jaar en dan is het mooi geweest . Op een vakantie tijdens het kerstdiner en een gezellige afterparty.
25 Dec - 16:39
but frontpage 200px te boeken als omb
but frontpage 200px te boeken als zanger
but frontpage 200px te boeken als fp
but frontpage 200px te boeken als wp

Geschikt voor

Waarom Andy ?

25+ jaar podiumervaring
Zeer breed repertoire
Een aktief podiumbeest
Of gepast bescheiden
Kwaliteit
100% Professioneel
Betaalbaar